Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 21, 2017

Holiday @ Morib Gold Coast Resort August 2017

Entry terperam sebenarnya..

Hari tu lepas segala hiruk pikuk jadi dalam hidup decide untuk pergi short vacation..pergi pun on weekend..so mmg xpyh nak apply cuti bagai kan..

Saya book thru booking.com so semalam saya dapat RM168.00 tapi jumlah hangus lebih dari itu..huhuhu..

Pakej yg sy amik ni termasuk 2 ticket ke water park..so Aqil Medina kena bayar..RM22.00 sorang..PASTU breakfast Aqil Medina kena bayar RM20.00 sorang..PASTU ada lagi charges yg kena bayar here and there..huhuhu..total habis pun dekat RM500.00 termasuk makan seafood kat Bagan Lalang..

So kitorang sampai dalam pukul 3 petang..orang sangat lah tak ramai..saya pun pelik..parking banyaakkk..check in process pn xde org..perghh mmg different sangat compared to 2015 ..so saya dah ragu ragu kat situ..hurmmm..

Check in semua, kitorang dapat bilik depan pool..upon request n kena tambah RM20.00 per room..saya pergi dengan family cousin husband..so happening jugakla especially bebudak kan..

so lepas asar, terus kitorang siap siap nak terjah pool..exciting activities for kids of course!hahaha







Pool memang best gilaaa..saya puas la mandi walaupun ni kali ketiga saya sampai sini..huhuhu..1st time preggy 9months..2nd time baru lepas pantang..kali ni je xmengandung n pantang..hehee..

So kitorang mmg enjoy to the max!

Malam tu kitorang ke Bagan Lalang cari Seafood!!




Sorry ..gambar makan mmg takde..hahahaa..semua kebuluqq..nama kedai pun saya lupa..kalau nak makan sini cari kedai paling besar n paling raaammaaaaaii orang!!harga murah gila..kitorang yg seramai ini pun baru RM90.00 je tau!!makanan dia mmg banyak..tom yam,telur dadar, ayam gorang kunyit, kepah,kerang,lala..macam2 lagi..serious murah gilaaaa..

Esok nya kami sambung mandi after breakfast yg so so!xsedap n xberbaloi langsung okayy..

Tepat kul 12 kami check out n jalan jalan tepi pantai morib tu..










Alhamdulillah..settle dah holiday kami dua family..Best happy and kids bonding created!seronok seronok seronok!!

Cuma xseronok:

  1. Bilik air dia yang agak kotor..(tak lalu nak tangkap gambar)
  2. Jacuzzi pun xfunction..button dah tercabut cabut
  3. Lif pun usang
  4. overall bole kata diorang dah tak maintain dah hotel ni..USANG!

3 comments:

Mizz ErMa said...

wah, excited pulak rasa..sy 30hb nie baru nk p buat pertama kalinya..haha

~Aida@MommyAqilMedinaAmmar~ said...

Happy Holiday dear...

Hans said...

nampak seronok lah bercuti dekat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...