Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jun 8, 2016

Salam Ramadhan dari JeypFamily

Salam Ramadhan yang ke 3..

Alhamdulillah masih mampu berpuasa dengan jayanya..dan Aqil masih berpuasa penuh hingga ke saat ini walaupun semalam pukul 5 dah merengek rengek tak tahan puasa..Last year dia puasa rilek je tau..tahun ni ada a bit mengada plus 1st day puasa hari tu dia sambut kat rumah Atuk Kajang so lemak tu confirm ada..kat sana dia dimanjakan..kat sini jangan harap!hahahaa

Tahun ni sekali lagi husband saya berniaga di Bazar Ramadhan Taman Sri Manja PJ..Menu masih sama iaitu Murtabak Cheese yang comel..harga per set RM5.50..Alhamdulillah jualan masih bagus dan semoga dapat berjaya menjual sampai abis Ramadhan hendaknya..InsyaALLAH..Amin..

Kebetulan Husband saya dapat dua tapak..so satu lagi..husband suggest untuk saya masak Asam Pedas Tetel set..so saya pun mengikut saranan dan buat peparation..barang2 pon dah beli untuk 5 hari terus..So saya pun masak sebelum ke tpt kerja Isnin tu..dan diorang pun jual la kat Tapak lagi satu tu..So far okla jugak sbb 1st time jual menu baru..so dagingnya almost habis..kuah je ada lagi..telur masin pun banyak balance..nasi pun sama..boleh conclude hanya 30-40 set je habis..

Malam tu,saya rasa macam pewai sangat..tak larat..so nak buat tetel punya preparation saya cakap kat husband yang saya tak larat sangat nak teruskan..Husband pun faham sebab saya kerja lagi kan..so kitorang burn jela satu tapak tu n absorb je semua kos yang keluarkan..sedih memang sedih..huhuhu..tapi apakan daya..tak mampu!

So buka puasa saya memang angkut semua anak anak saya untuk berbuka kat bazar je..Alhamdulillah semua ok..

Semoga amalan kita semua diterima dan Selamat berpuasa semua!!

Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget