Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Feb 18, 2016

Luahan Hati ~ Diorang ingat hati aku ni batu besi agaknya!

Maaf..ini entry luahan hati ..

Bila cakap pasal luahan hati je, mesti terasa on the spot nak luahkan..

tapi tak tau nak luah kat sapa..so hanya blog je yang mampu saya luahkan..

Saya tak suka luah kat FB sbb bagi saya FB bukan medium yang terbaik nak luah luah perasaan bagai ni..sebab ape, biarlah saya simpan sebab dia..hihihi


Okla..ni more about career life!

Saya ni setelah sekian lama saya kerja kat Office sekrang ni..orang semakin suka jadikan saya bahan..walaupun saya ni perempuan and mother of three, tapi diorang hentam je..sampaikan sampai satu masa, diorang ni anggap saya lelaki!sebab kekonon la saya takde perasaan..

Saya sebenarnya cuba untuk rilek je n tak bersikap ambik pusing..anggap je diorang bergurau!series!saya tak amik hati pun!

cakaplah itu ini macam ni macam tu..

Sungguh !saya tak kisah..

tapi bila cakap buruk buruk dalam group (whatsapp) lepas tu maki maki dalam group, memang sape tak rasa sakit hati kan!

Saya sungguh rasa sakit nyaaaa hati!!

cakap "kang aku cakap ko ni bodoh, ko marah!tapi bila aku cakap, ko tak faham" ok..dia nak assume saya faham kerja operation..kerja kat site ..yang saya memang tak pernah tengok pun kerja diorang kat site!kerja saya just tolong order barang itupun saya terpaksa buat..so bila saya nak tolong carikan barang,diorang assume saya faham semua kerja, memang tak lah kan?

grrrrr!

Lepas tu cakap pulak, "memang bangla la ko ni aida!" sakit telinga kan dengar!

Lepas tu saya basuh balik!

"lain kali bagi arahan tu biar clear..jangan assume saya tau semua benda!"

"Aida tolong tanya supplier, size ape yang diorang ada!" bukan "aida,tiles tu size ape?"

Bangang!! (saya tulis tau perkataan ni sebab rasa sakit hati sangat!!)

Terus saya diam, saya tak layan dah!

pagi ni kena lagi dengan orang lain yang ada dalam group tu tapi berdepan depan la..

3 kali kena "bodoh bodoh bodoh"!

Hampir nak menitis air mata saya tau!

padahal saya just nak belajar je macamana kira area kat site..sebab itu bukan background saya , just nak belajar supaya account tak kena tipu..

so diorang ingat hati saya ni sekeras batu besi agaknya!

hello!!! saya ni perempuan, n knowing me personally, hati saya memang jenis lembut selembut lembutnya..husband saya cakap bodoh sikit, pun saya dah menangis!

inikan diorang yang bukan siapa siapa!

diorang tu siapa!suka suka hati je nak maki orang!

diorang ingat diorang hebat sangat agaknya!

BANGANG!!!

***Sorry!memang saya EMO!

Lepas ni saya dah tak nak jadi bahan dah..be professional supaya orang tak pijak kepala saya!

ok that's it!
Photobucket

5 comments:

Fiqah Feeona said...

Mungkin diaorang rasa Aida menyibuk kot dengan kerja diaorang. Tapi fiqa tabik la kat Aida sebab tak mengamuk lagi. Kalau fiqa dah habis dah orang2 tu. Hopefully ada hikmah disebalik yang berlaku. Take care!

Mar Mansor said...

aida dept account ke purchasing? kompius jap..
sabar ye..tulah kan kenapa sampai keluar perkataan yang macam tu eh?

SSulieana said...

uishhh aida sampai camtu sekali....aida kena jwb je balik...dulu2 su kena gak camtu...tp x pandai nk jwb balik....huhu...be strong aida

LYAfrina said...

adoi..ptt ke mcm tu.. at least gna bhs cantik2.

dalila said...

Allah..nasib baik ktorg kt gomen xde yg cmtu..sabar aida..sabar byk..bkn nk ckp ape..klu ila kene cmtu mmg dh angkat kaki dh..kuangja sgt..die ingt kite ape?tp ila salute..aida kuat sgt..klu ila mau menagis dh..
btl aida..ila suke cr aida..ila klu nk luah prasaan mmg xsuke kt fb..sbb kt fb ade family, officemate..skang ni blog tak berupdate, so ila lpskan kt ig je..hihi..tu pun sbb terlampau gerammmm sgt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget