Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

May 15, 2015

15.05.15 - Ammar at 5 months old!

Assalammualaikum..

Dah lama tak bercerita tentang anak anak kan..

So hari ni genap Ammar Jauhari 5 bulan..

Alhamdulillah membesar dengan sihat dan bijak..

Alhamdulillah..

Cuma perkembangan Ammar ni tak sama dengan Abg n Kakak..

Which is berat hanyalah sekitar 6.8kg sahaja.. (kakak beratt sangat time ni)

Dan baru sahaja pandai meniarap dan menelentang sendiri...baru je awal bulan hari tu..

So kalau nak dicompare memang tak samalah kan..

Tapi takpe..as long as Ammar sihat dan kuat, cukup buat hati Mommy gembira..cehcehceh..heheh

So tadi pergi injection..Semuanya normal..cuma tang berat je ..still normal but tak ikut graf sepatutnya..kita tunggu next month macamana pulak..

Next Month dah bleh makan..Yeayyyy..

Mommy plk runsing sbb still tak cukup masa nak buat semua.. *Sigh..

Moga Allah akan mudahkan segalanya..Amin..

Jom layan gamabr Ammar yang rajin gelak dan senyum ketika pagi sahaja..

Right after balik dari rumah Bibik..jangan harap dapat main dengan dia..

Dia akan tidur seawal 7 malam sehinggalah pukul 8 pagi keesokkaannya..so cuba kira berapa jam mommy boleh main dengan dia..takde kan?Sedihhhh..wuwuwuwuw..and Amamr just bangun 4hours once untuk dapatkan susu terbaik dia dan lepas tu terus zzzzzzzzzzzzz...heheee







































Photobucket

9 comments:

Mila Hilas said...

cptnye dia tido..mmg xbgn dah ke lepas tu? sng mommy nk buat keje mlm2 hehe

dorsett pink said...

kalau 5 bulan 6.8 kg berat tu... anak saya masa 5 bulan tak sampai 6 kg pun.. huuuhu

aTieYusof Family said...

alo..lo..lo cuteee nya ammar.. bam-bam..tak sedar dah 5bulan kan...

SSulieana said...

owh ammar yg bulat...xpe ammar janji sihat ye

Fiqah Feeona said...

Comelnya alahaiii..

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

happy 5mth old ammar..alalala..makin cumei die..geram tgk gmbar sengih2..hihihi

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam aida,
geramnya nengok dia peluk bantai biru itu he3

Mizz ErMa said...

gembiranya dia..hehe

dalila said...

alahaiii..bkn main lg die sengih..suke senyum ye amik gmbr..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget