Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 24, 2015

Baju Baby Brand PONEY (NEW) - RM15.00 each

Assalammualaikum..
ada sesapa nak beli baju kanak2 brand PONEY esp utk girl..design tak banyak tapi size ada from 6 months until 12y depends on availability..so sesapa nak selit order,pm sy cepat sbb sales ni sampai ahad tapi saya prefer amik order smpai esok tghari je sebab takut size habis..HARGA hanya RM15 shj..Baju BARU with tag lagi..postage kena tambah RM6 utk 1-3items SM /RM9 utk SS..quality terjamin!





























Wasapp saya eh 019-3256041

Sale sampai 25/04/2015 je tau!

***Selit iklan kejap kat sini..hehee
Photobucket

7 comments:

aTieYusof Family said...

kalau pae ada adik girl kompom sy beli Aida.. hehehe..besttnya ada sale...

Mar Mansor said...

cantik-cantik designnyer

dalila said...

yeayyy..dah order..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam aida,
allaaaaaaaaaaaaaaa
nak jugak
tapi iols ada boboboy jaaaaaaaaa
dahtu dah busat pulop tuuuuuuuuuuuu sob3

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, aduiii lawanya.. baju budak lelaki takda kak? heheee

Mizz ErMa said...

wah, murah tu rm15..kalo kat kedai poney, mana nak dapat harga mcm tu kan..hihi

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget