Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jun 13, 2012

Touching Mode - Bile Aqil...

Assalammualaikum..1st off all thanks to all silent reader yang read sy punya blog ni..tak sangka okay..(esp to Roses,angah,ain,anyah n lain2- malu I..hihihi..)

**esok br sy cerita pasal check up pregnancy smlm ye..sorry...hihihi..backdated...**

So pagi ni dan saya rasa setiap pagi selepas ni touching mode akn berlaku..
Bila...
En Aqil saya terpaksa bangun se awal pagi semata-mata Daddy dia tak bagi Mommy dukung Aqil dah ..
Selalu selalu...
Aqil mesti tak bangun lagi n selalunya Mommy akn dukung Aqil sampai kt Kereta then dah sampai rumah Bibik, Mommy akn dukung dia lagi sampai masuk buaian..(dia takkan terbangun langsung in between)..

Tp sekarang bila Mommy dah pregnant (esp awl2 ni) Aqil terpaksa bangun pagi..Which is good sbnrnya.. tp sy rs at 1st mental dia akn tortured jugak..

Mcam tadi..Mommy suruh Daddy...
"Abg..dukung Aqil"
Daddy pon kejut kan Aqil suruh bangun..Tiga empat kali kejut, Aqil bangun terus turun katil..
Lepas tu dia salam Daddy terus hulur tangan kat Mommy suruh dukung sbb mamai..

Tapi daddy tak bagi Mommy dukung, terus daddy yg dukung Aqil..Then Aqil terus pukul n tumbuk bahu daddy sambil nangis sbb dia nk suruh Mommy jugak dukung..(ank manja Mommy)..

Sampai bawah..turun dari dukungan daddy n Mommy pon cakap la..
"Aqil gud boy kan..Aqil pandai..tak payah dukung dah kan..." terus muka masam n jalan je terus sampai kat pintu rumah then pakai shoes jalan terus sampai kat kereta..

Dalam kereta pon muka masam sbb tension kena bangun pagi plus mommy dah taknak dukung dia..Sepatah pon tak cakap ape...huhuhu..

Touching...So sorry ye Aqil...

Sampai rumah bibik..buka kasut (dah tak mintak dukung langsung) Salam pon lambat2..maybe merajuk..dah peluk cium baru dia Ok...huhuh..

Susah jugak nk bg dia adapt dgn bnda bru cam ni..nanti mesti dia rasa tak best kan..

Aishla Aqil..Hopefully he will understand...

2 comments:

pelangi chenta said...

sudah lama akak xberblog.
sekali berblog rupanya akak dah berbadan 2.alhamdulilah..tahniah kak
bila due nyer?

Yasminhamid said...

Insyaallah nanti dia akan faham jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget