Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 16, 2017

Soft Awning Instant Tudung by Calysta KL

Assalammualaikum..

Haa..ni nak promo sikit..

Sapa yang sukaaa sangat pakai tudung instant kat sini sila angkat tangan!!

Saya!!

Saya!!

Ok sepp sikit! saya pun!!sebenarnya saya sukaaa jugak pakai shawl..cuma dalam keadaan keadaan tertentu (most of the time) saya suka pakai tudung sarung je!! Senang..

Esp kan..nak pergi hantar Aqil mengaji..

Pergi pasar..pergi kedai depan ni haa

atau..hantar dia pergi sekolah n selalu time saya ke rumah mak saya di Kajang..senang sarung je sebab ramai bukan mahram yang akan jumpa..

So kalau nak pakai shawl teramat lah leceh kan..nak kena pakai anak tudung pastu pakai lagi anak tudung neck..pastu lilit lilit lagi...

Haaaa susah okay!!

So solution terbaik adalah..

Soft Awning Instant Tudung by Calysta KL!!

Tudung ni kenapa best??

Haaa..nak highlight kat sini..


  • Soft Awning which is anda akan nampak lebih muda berbanding pakai Hard Awning
  • Cotton base - Kain yang sejuk dan kalau kat tempat panas pun tak terasa panasnya.. **menarik bukan?
  • Turut dilenkapi plate besi exclusive by Calysta KL..Kira kalau nak pakai time pergi Mall pun sesuai sangat lah!! *bukan setakat pergi pasar je tau!
  • Mempunyai bidang yang besar iaitu untuk size L - labuh nya 21 inch, Size M - Labuhnya 17inch **Size M pun labuh sampai perut
  • Harga?? haaa memang murah dan mampu milik..Size L - RM35.00 dan Size M - RM30.0
Menarik bukan??

Ape lagi jom whatsapp kami di 019-3256041 untuk berurusan dengan lebih lanjut!!

Whatsapp sekarang tau!!

Nah kita belanja gambar sebahagian koleksi kami..ada banyak kaler lagi tau!















IG : CALYSTA_KL
FB : Calysta
Photobucket

3 comments:

Petak Bunga said...

sy pun selalu beli jenis soft awning..
senang basuh.
x pyh iron

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

saveme_zero said...

Tumpang tya momie aida. Sy ada bc kat blog org, momi aida duduk taman kantan permai berurut dgn mcik murni. Ada tak no dia yer. Klu ada, boleh message sy tak di 012 3168562. Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget