Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 11, 2015

Throwback June 2014 ~ Kundasang - KK Trip!

Alkisah..sebenarnya adalah jugak tangkap gambar time kat Sabah hari tu..sudahnya..baru jee semalam dapat tengok gambo2 tu semua dek kerana tukang amik gambar pro benar..semua dalam BIG file tau..so memang tak boleh bukak..

Lepas tu rindu ghilaa kat Sabah sangatlah menggunung..so saya godek jugak camana nak convert n resize..Alhamdulillah..dapat lah menengoknya!

So jom kita cuci mata..









































































Time ni Ammar still dalam perut 3 months preggy
Time ni Daddy still kurus amat..
Time ni MIL Still tembam,sekarang dah kurus..
Time ni anak anak semua tak sihat n diorang tak enjoy pun!

CONCLUSION?

Harus repeat again bila Ammar dah besar 5,6tahun nanti..InsyaALLAH..nak stay Kundasang lelama sebab so peaceful place!

Sebenarnya nama Ammar tu saya pilih sebab kes Dejavu di Kinabalu laa tau..hihihi..kan dalam citer tu hero dia Aqasha n nama dia Ammar..oh pengaruh drama sangattt..
Photobucket

5 comments:

kayyana said...

hihi.. aida kita baru nak komen gambar bile ni sebab medina mcm kecik lagi. hihihi.. throwback rupenyer

dalila said...

ehhh..mana gmbr mak buyung panjat kerusi/meja tu?
hahaha..
oo..ade cerita disebalik nm ammar tu rupenya..hehe

Fiqah Feeona said...

Saya tak pernah pergi Sabah.Nanti In Sha Allah nak pergi satu hari..

SHERWIEYNA MUZZAWER said...

Lama tak singgah kundasang ni..tempat dia best dan sejukkan. setiap kali balik sabah teringin nak pergi kundasang bawa suami dan anak anak tapi selalu tak sempat. comel comel gambar korang..suka tengok!

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Santek2 gmbar..akak pon rindu kundasang..ntah bile dpt repeat pegi lagi..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget