Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Feb 10, 2013

Update @day 16- Medina Amani

Assalammulaikum..
Selamat pagi Ahad..
Masih berasa ralat sbb masih tak berkesempatan blogwalking ke rumah kawan2 semua..
Laptop xde..Pc pon nan ado..huhu..almaklumla..masih dirumah org (rumah FIL),harus lah tak bleh buat mcm rumah sndri kn..huhu..cepat la dady repair laptop kamii tuuu..huhu..nnti prob dah solved sy bw ye..maaf semuaaaa...(ni update gna phone HTC sajeee)

Medina Amani @ Day16
Alhamdulillah..so far Medina ok ok je..setakat ni mlm nya selang sehari klo nk bngun pn..siang pn xbnyk ragam..Alhamdulillah..pendek kata masih mampu dihandle without rungutan yang kluar dr mulut momynya ni..hihi..

Cuma..
Jaundicenya masih berlarutan..sy pn pening..dah ambik 4bacaan dah..10.6,9.3,8 lepas tu naik blk 9.6..haiyoo bab naik ni yg xbez ni..wlaupun kuningnya xtinggi tapi bile dh over 14days n bacaannya meningkat,harus direfer ke hospital plk..haih..leceh btul..mintak2 la lps ni jaundicenya terus berlalu pergi..
(Mcm2 petua dh buat dh..tawakal jela..)

Okla ye..nnti update lg..Medina dh minta susu tu..smpai ketemu lg ye..



6 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

pandainye abg aqil pegang adik..hehehe..apepon,semoga jaundice medina cpt baik ya..

~MommyAida~ said...

Hihihi..abang dah mula sayangkan adiknya Kak Lily...Amin!!

IDAZS said...

abang aqil dah pandai pegang adik :)

memang risau kalau baby kena jaundice, sofea pun kena juga, tp setiap hari turun...cuma kat sini bacaan kira ratus2 bukan 10 camtu..

selamat berpantang ya, jemu dah oiiii!!! nak balik kl cepat2 rasanya...huhuhuhu

aTieYusof Family said...

Comelll nya Medina..
Jaundis ni kadang2 buat kita fobia.. sy dulu anak terpaksa admit ward sbb Jaundis..pantang di ward 8hari..huhu.
Moga Jaundis Medina cepat2 berlalu pergi. amin!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

abang aqil dh pandai pegang baby...moga baby cepat2 bebas drp jaundice yer

pelangi chenta said...

alhamdulilah rezeki ulangtahun perkahwinan lahirnya medina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget