Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 20, 2012

Hadiah..5 Tahun sekali baru dapat..EXCLUSIVE Betul!!

How classic is my Mr J??
Lima tahun sekali tau baru dapat Birthday Present..
huhuhu...Ape nak buat...terima je la seadanya..

Alhamdulillah..Tahun ni...saya berpeluang menerima hadiah hari Jadi seperti di bawah:
- Makeover by CLinique..(tapi tak cantik sangat dia make up..ke saya yang dh mmg tak cantik?hihih)
-Topup RM 30 dari abah tercinta.(so pada ank2 abah yang lain sila jgn jeles k!)hihihi
- Kain pasang exclusively from Medan dari MIL..
and last but not least..
- Handbag SEED from Hubby tersayang..

Cerita di sebalik handbag tu kan..

Balik je dari SOGO Mr J saya dah balik dah dr Genting..tp dia pg lepak Mamak...
Sekali tu saya perasan ade Plastic Padini ats meja..HUrmmm hati dah mula syak dah..hihih..(perasaan perasan dah mula menular)...hihihi..
Hati berkata, 'isy takkan dia beli kasut kut!'
BUkan dia la nk beli saya kasut..

Sekali tu tgk2 Handbag seed..hihihi..Bahagia ni..bukan senang tau nk dpt hadiah birthday dr Mr J...

Seingat saya last sekali sy terima hadiah birthday LIMA TAHUN LEPAS..itupun time bercinta..
Nak tau ape saya dapat??
saya dapat..
1 set Perfume Maria Sharapova RM 250.00..
1 Bantal LOVE RM 50.00...
pendek kata nak ape time tu confirm dapat..cinta la katakan..ahahha..

Lepas kawen...nan ado...
2008- birthday saya jatuh pada 12 hari sebelum hari pernikahan kami..bila minta hadiah birthday dia kata tu abg dah bagi banyak dah,perfume, Jam baju handbag kasut semua ade..(HANTARAN KAWEN MAKSUD DIA) aduiiii...
2009- Zaman kegawatan..saya pon tak kerja then saya pon redha je dia tak beli pape...
2010- OOoooo baru saya ingat..saya kat rumah mak saya time birthday saya dan dia hanya datang pada hari birthday saya dan surprise kat saya hiasan bunga 3 biji Forerro Rocher..(sweet la jugak time tu..tapi nk buat surprise dah kantoi dulu sbb saya nmpak kt belakang tgn ade benda sebab saya nampak dia datang time saya kat dapur..)hihihih..
2011 - Saya minta 1 slice kek secret recipe...pastu saya balik kerja dia suruh saya terus pg rumah Abah dia..Kat sana...SURPRISE...1 whole kek tp bukan Secret la..tp saya hargai jugak usaha dia...huhuhu..
2012- FINALLY...dapat jugak hadiah..thank u ABANG..love u much2 la...hihihih..

Inila dia Handbag pemberian Abang tersayang..ecehcehceh...hihihi..SImple but really meaningful..





Makeover by CLinique..Confirm tak cantik sangat!!!!Tensi..




Tak cantik kan...Tunggu Lancome pny Make over plak..hihihi..
 Ok lalink semua..Till then!!!

4 comments:

munna said...

wah...seronok birthday tahun naga ni ye

Afraliza Yusof said...

ALhamdulillah..byk tu..dapat gak present drpd x dpt ape2..balasan utk org bersabar..

Edura Hanum said...

yg make up tue mmg xcantek kan.lagi cantek akak mekap sendiri.bestnya dapat hadiah handbag.

Suliana said...

Okla tu..cntik je make over tu.hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget