Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 27, 2012

Dari Lumut ke Genting Hghlands..6 hari 4 Malam berjalan je keja..

***Maaf..entry ini belum mempunyai gambar..

Hari ni baru saya memulakan tugas..and agak lemau lagi utk memulakan kerja after 6 hari bercuti..

Kali ni cuti sakan sangat sampai kan dalam 6 hari tu hanya 1 malam je bermalam di rumah...
yang lain ntah kemana-mana..

Sebenarnya LETIH sangat ...Tapi demi mengisi masa dengan cuti yang banyak harusla saya berjalan-jalan..

Sabtu minggu lepas hanya berlelpak-lepak dirumah n mlm tu ade kenduri cousin hubby buat birthday party utk anaknya..

Ahad pagi mula meneruskan perjalanan ke Teluk Batik...Tidur di MArina Island Resort...
Best la jugak sebab apartment yang sangat besarrrr so puas hati jugak duduk kat situ..(gambar kemudian ye..)

Isnin..check out dari MArina n terus ke Bandar Ipoh dan melawat-lawat saudara mara MIL kat sekitar Ipoh n CHemor..

PUkul 12 mlm bergerak pulang ke Kuala Lumpur...sampai area pukul 1.30 pagi...tidooo sampai pukul 11 pagi sbb letih ya AMATT..hihihi..(terukk kann..only bangun bila Aqil dah mula pasang TV n dia POO poo dengan banyak nya...hihihih)

Sekali tu mak n abah saya call ajak pg Genting  Rabu tu sbb sy masih bercuti sehingga Khamis..(company cina kan..harus bagi cuti banyak2 sikit..hihihi)..

Petang selasa bergerak n tido di kajang pula...

Subuh2 rabu mula bangun n siap-siap ape yang patut ke Genting Highlands pulak...
Smpai Genting..penat beratur sbb orang terlalu ramai..naik Skyway Cable car kena beratur dekat sejam baru bleh naik...sedih je rasa..

Nasib baik Aqil tido je sepanjang beratur n sangat berterima kasih dengan Stroller RM 50 Aqil yang belh diusung kemana-mana n sangat menyenangkan..huhuhu..

Smpai Theme park..Subhanallah..manusia punyalah ramaiiiiiiiiiiiiiii...dapat main beberapa je permainian..mmg tobat taknak pg genting dah..penat dapat..membazir dapat..tension je tau..

Balik...sampai rumah mak dlaam pukul 7.30 mlm..niat nak balik Puchong terus..tapi sangat tak larat nk drive balik..tido...esoknya (yakni semlam) pukul 1 ptg baru sampai Puchong...pukul 3 ptg hubby ajak keluar..teman jumpa client kt Kota Damansara n Gombak pastu terus pg Uptown Danau Kota n only sampai rumah n tido pukul 12.30 pagi...

FUHHhhhhhhhhhhhhhhhhh Letihhhhhhhhhhhhhhhhhhh...Sangaatttttttttttttttt...

SO tobat nk pg bercuti dah..sebab rasa cam nak duduk rumah n lepak kat rumah je lagi membahagiakan..hahhahaha..

(dulu sayalah orang paling tak bleh duduk rumah kalo cuti..sbb bosan....Tp saat ini...saya plak yang tak sabar nak duduk rumah n tido....sbb sangat letihhhhhhhhhhhh..)

Tak sabar nk tunggu 5.30 ptg ni..nak balik n ZZZzzzzzzzzzzzzzzz....kikikik..

Gambar-gambar semua akn diupload kemudian ye...



Till then!!!!

6 comments:

SSulieana said...

wah su baca je pun dah letih inikan pula yang empunya badan...hahaha...ermmm memang pun kengkadang better la stay kat umah je rehat2 kan...tp sekali sekala apa salahnye....

Mamanurin said...

Amboiii sakan jalan niii

munna said...

WAH PADAT JADUAL YE AIDA MASA CUTI CNY LALU..KAK MUNNA DUDUK RUMAH JE...LAYAN ANAK2

Edura Hanum said...

berjalan sakan ye kak.patutlah dah lama xupdate blog.anyway best kan g holiday.anum sempat g melaka jek.tue pun epy sangat.ilang stress kerja.hehehe

wahida said...

cepat tau upload gambar...mesti best!!

MommyAqil said...

Mmg penat pn kawan2...Gambar akn diupload sekejap saja nanti ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget