Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 29, 2011

Bercuti sakan Tiga Hari Yang lepas..

Assalammualaikum..

Br Balik dari Pantai Timur..

Huhuhu...Best!!

Tak hujan sangat..

Tak banjir pn..

Sebab ..

Sy pg area Kerteh n Dungun je...

Harusla tak banjir kan area situ..

Nak share bnyk gmbr ketika di sana..

Esok sy upload k...Lupa nk blutooth kt Hp Hubby..

Ala..bkn bercuti sgt pn...pegi kenduri kawen je pn!!hihihi..

Tp best sbb sgt rilek n cool je tmptnya..

Tmpt tido pn best even Kerteh Inn je...

HOtel takde bintang...Tp best!!

Esok kita cite panjang lagi k..

Sebelum tu meh layan gambar2 dari Hp cabuk sy ni...hihihihi..
     
Singgah mkn kat TEmerloh...Oooo Mak Aii...Harga dia Mahal..Sepinggan ni RM 8.00










     

Sepnggan ni RM 7.00..Dekat RnR Temerloh...Tak sedap pn..huhuhu...
Anak manja Daddy...hihihi..Rapat bebenor dia dgn dady skrg..asik nk berbisik n kiss2 dady je...huhuhu
Inilaa Kerteh Inn..Best tau tempat dia..Actually ni Katil single-single tp kitorang rapatkan so dat Aqil takkan jatuh..
Dressing Table...Ade katil double bed n single+double bed which is BESAR..
Baru balik dr Akad Nikah Brader Sbull..Aqil dah loteih...
Before Check out..Aqil sgt Gedix kan....
Ni gambar mlm tadi...Pg beli DVD..Layan movie smpai pukul 3 pg..Planet of The Apes!!best sgt2 citer tu..Awil pon tergamam tgk citer Org Utan tu..Aqil mcm dh bleh bwk tgk wayang la..Dah pandai menghargai cerita...
Last Pic of Aqil Gedix...hihihi..

Till then...

Nov 25, 2011

Penghujung November...December yang dinantiiiii..hihihihi...

Leave dah approved!!yeayyy..

Sekarang ni tgh strunggle nk kumpul duit nk shopping kt SANA nanti..
Haihla duit...cepatla dtg bergolek-golek...

(so kena tingkat usaha berduyun-duyun so that duit pn akn dtg berduyun2 jgk..)

Huhuhuh...

Sekarang ni jgk tgh tahan nafsu...
Tahan dari beli pape pn!!Tak shopping lgsung okayyyy...(dah dua bulan dh..hihihi..)

Hahahahah..

semata-mata..

SEBAB...

Nak shopping sakan kt SANA!!
Nk beli handbag..
Nk beli Kasut + Sandal Nike/Adidas original for Aqil
Nk beli bju comel2 utk Aakif..
Nk beli Hadiah Birthday utk Abg long Asyraff..
Nak shopping sakan utk Aqil...
Nk beli Kasut Nike Original jugak utk diri sendiri.. (sbb dah rajin pg Gym skrg..sbb Sy dah gumukksss)
 Lagi...nk beli ape ye??
Oooo...nak beli something for Mak n Abah..Of Course!!!

So skrg tgh men strauggle gila cari duit...Hopefully by 15th Dec dah ade DUA JUTA...hihihih...
(mesti dah dpt agak kan sy nk pg mna??hihihi...)

Waaa.....Nk Shopping!!!


Dulu waktu ber baby moon kt Medan...takde nafsu sgt nk shopping...Stakat beli 1 bundle Telekung n buah tgn utk family je....utk diri sendiri lgsung tak teringat...Last2 beli Blouse kt Airport je..tu pn time dh nk balik br teringat tak beli pape...hihihihi...Al Maklumla...dlm perut ade sorang lelaki..Lelaki mana suka shopping!!

SETUJU???


hihihihi....

Jom kumpul duit lg!!! 

Sambil2 tu..meh cuci mata kt HijabIsIndah ... Tudung RM 12 dah habis !!!Tp Tudung Ropol Aulia...still ade lagi...Jomsss!!! 

Nov 22, 2011

Tahniah...Tahniah...Tahniah....Harimau Muda!!Ouh..Baddrol Bakhtiar!!

Hihihihi...
Tajuk nk cun je kan...

Tp seriously...perasaan bangga masih lagi tersemat dlm diri saya ni...saya pasti semua pon mcm tu kan..

Tersangat bangga melihat kesungguhan dan semangat kental yang ditunjukkan semua HArimau Muda kita..

Mereka selayaknya memenangi IBU EMAS....

Kerana mereka sememangnya Perwira Negara...

Terima kasih:

Khairul Fahmi Che Mat,
Mahali Jasuli,
Muhammad Zubir Mohd Azmi,
Mohd Fadhli Shas,
Mohd Asraruddin Putra Omar,
Mohd Irfan Fazail
Mohamad Fandi Othman
Thamil Arasu A/L Ambumamee
Yong Kuan Yong
Baddrol Bakhtiar (C),
Gurusamy Govandar Kandasamy
Mohammad Nazmi Faiz Mansor
Ahmad Fakri Saarani,
Mohammad Muslim Ahmad
Abdul Shukor Jusoh,
Muhammad Amer Saidin,
Mohd Izham Tarmizi Roslan,
Izzaq Faris Ramlan
Mohd Syahrul Azwari

Dan sudah tentu Kepada Ong Kim Swee dan seluruh kontinjen Negara..

Kami bangga denga anda!!



~Dan paling mencuri tumpuan adalah captain Baddrol Bakhtiar...Sepanjang Kejohanan saya melihat Bad ni sgt cool orang nya..n dia mempunyai hati yang sangat baik...Tidak mengira lawan,kalo tercedera pasti dia la orang pertama membantu...
Sampai kan hubby cakap "isy Bad yang ang nk tolong sgt depa tu pasai apa?masuk PBB la kalo mcm tu"

Pada saya biarla dia menolong...hihihi..Saya pn tanya Hubby:
"abang..abg rasa Baddrol ni dah kawen ke belum?"
"ntah..tanya Owm"
"Bie rasa cam nak kawen dgn dia la...sebab dia sangat Best"...hihihihi....

Bengkek je muka Mamat Kedah sorang lagi ni...kikikiki...

Apepun!!Saya bangga menjadi Rakyat Malaysia!!Malaysia Boleh!!!

Jom shopping tudung kat sini: HijabIsIndah

Till Then!!

Nov 21, 2011

Sakit kepala ya Amat...Penangan Aji No Moto...

Assalammualaikum..

Pembuka bicara di hari isnin yang indah...Ia akn jd sangat Indah bile Malaysia Kalahkan Indonesia mlm ni..hihhihi...

Ok sebelum tu...Buat yang tertanya-tanya...(ade ke yang bertanya??)hihihih

Bukan sengaja menyepi..
Bukan tak ade isi (isi cerita ye..dun pikir bukan2)...
tp kerana ya amat Busy...

Tak sempat berdiskusi di sini...hanya mampu buka FB...huhuhu...

Ok stop nak menglipur lara...

hihihi..

Skrg sy cerita mana yg sy ingat dulu la ye..kalo mana yang tertinggal tu minta maaf sgt..huuhu..

Ry Hj: Saya beraya di Kedah..Happening jugak sbb ade kenduri Aqiqah n Qurban...tp agk boring bila Hubby taknak langsung bwk sy n Aqil pegi bndr Alor Star yg biasanya kitorang mesti turun tuk cari DVD Korea..Tp kali ni nan ado..So sangat boring!!

Balik Raya: Aqil demam panas..5 hari demamnya..saya pon risau....mula2 demam panas..pastu demam+batuk+selsema..Makan ubat...NAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaNAaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkk..
Sakit jiwa tak rasa??last choice masuk peluru..Hampir 4 biji peluru la masuk Montot dia tu...Panas almost cecah 39 celcius..Sapa tak seriau kan..Doktor pn buat muka risau jee...Lg la Tensi Mak ni..huuh...

Tapi Alhamdulillah after 5 days..dah recover walaupun tak fully recover but still bleh rasa lega skit...Kalo tak,asik nak melepek...asik muntah2..asik mengamuk...So M&D have to understand him more...TERPAKSA..Takan nk masuk wad plak kan..ohhh Nonononono...

So Now..badah dah kurus kering sbb avoid food about a week so have to feed him more than usual..nak bg gumukss balik...Nasib baik dia ok..

Now:back to the topic above..Semalam saya tak masak sebab terlalu banyak keja nk buat..So saya singgah rumah Bibik after balik dr KL...Sekalitu..perut tgh berbunyi...kruk kruk rku...sekali tu...Bibik tu kata dia ade masak Nasi Lemak...

Biasanya saya tak mkn masakan bibik sebab elemen masakan Jawa sangat banyk dlm msaakan dia so saya avoid dr mkn..atau dlm erti kata lain..tak sedap...huhuhu..

Tp semlam tak bleh tahan..Saya lapar..so saya gagahkan la jugak rasa nasi lemak dia..WOW..sedap la pulak kan..dengan sambal ikan bilis nya...Meletuppp..Saya mkn sampai bertambah pinggan..

So dah kenyang..tp bila dah lepas 30 mins cam tu..kepala saya Weng sket..memula saya buat tak reti..Sekali tu makin sakit makin sakit..Saya tahan kan lgi...bila dah petang makin sakit..Saya dah tak tahan..tapi saya taknak amik ubt pape...saya tahan..bila dah mlm sy mkn kt luar...try mkn bnda lain plak..still tak leh reduce rasa sakit..Berdengung dengung rasa kepala ni..THen jwpnnya....TIDUR....pukul 9.40mlm sy dah tido tinggalkan semua..Sebab sy dah tak tahan dah...

Lepas tu baru la saya NOTICED..saya rasa bibik tu bubuh Aji No moto banyak sangat dlm sambal dia rasanya...buatkan saya rasa cam tak bleh blah...Sebab pernah jadi sekli,sy cuba-cuba rasa makanan dia,then sakit kepala menyerang..Sbb orang Indon ni kan sgt obsessed dgn Aji No moto..so diorang akn letak dlm kuantiti yang tak agak2...hurm...Ntahla...

Awk2 pernah tak rasa cam saya ? atau....mungkin juga badan saya dah tua...huhuhuhu...

Kawan2...Bleh jenguk sini..ade koleksi terbaru...Murah2 je...Jomssss....HijabIsIndah


Colour: Blue Turqoise
Price: RM 30.00 only
  


Colour: Yellow
Price: RM 28.00 only

Colour: White Polkadot
Price: RM 28.00 only

Code: Abstract 0002
Price: RM 12.00 only

Till then.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget