Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 22, 2011

Tahniah...Tahniah...Tahniah....Harimau Muda!!Ouh..Baddrol Bakhtiar!!

Hihihihi...
Tajuk nk cun je kan...

Tp seriously...perasaan bangga masih lagi tersemat dlm diri saya ni...saya pasti semua pon mcm tu kan..

Tersangat bangga melihat kesungguhan dan semangat kental yang ditunjukkan semua HArimau Muda kita..

Mereka selayaknya memenangi IBU EMAS....

Kerana mereka sememangnya Perwira Negara...

Terima kasih:

Khairul Fahmi Che Mat,
Mahali Jasuli,
Muhammad Zubir Mohd Azmi,
Mohd Fadhli Shas,
Mohd Asraruddin Putra Omar,
Mohd Irfan Fazail
Mohamad Fandi Othman
Thamil Arasu A/L Ambumamee
Yong Kuan Yong
Baddrol Bakhtiar (C),
Gurusamy Govandar Kandasamy
Mohammad Nazmi Faiz Mansor
Ahmad Fakri Saarani,
Mohammad Muslim Ahmad
Abdul Shukor Jusoh,
Muhammad Amer Saidin,
Mohd Izham Tarmizi Roslan,
Izzaq Faris Ramlan
Mohd Syahrul Azwari

Dan sudah tentu Kepada Ong Kim Swee dan seluruh kontinjen Negara..

Kami bangga denga anda!!



~Dan paling mencuri tumpuan adalah captain Baddrol Bakhtiar...Sepanjang Kejohanan saya melihat Bad ni sgt cool orang nya..n dia mempunyai hati yang sangat baik...Tidak mengira lawan,kalo tercedera pasti dia la orang pertama membantu...
Sampai kan hubby cakap "isy Bad yang ang nk tolong sgt depa tu pasai apa?masuk PBB la kalo mcm tu"

Pada saya biarla dia menolong...hihihi..Saya pn tanya Hubby:
"abang..abg rasa Baddrol ni dah kawen ke belum?"
"ntah..tanya Owm"
"Bie rasa cam nak kawen dgn dia la...sebab dia sangat Best"...hihihihi....

Bengkek je muka Mamat Kedah sorang lagi ni...kikikiki...

Apepun!!Saya bangga menjadi Rakyat Malaysia!!Malaysia Boleh!!!

Jom shopping tudung kat sini: HijabIsIndah

Till Then!!

7 comments:

Edura Hanum said...

anum excited tengok match kali nie
baik malaysia or indon masing-masing menyerang.tue yang syookk.
tapi badrul tue mmg baik pun.

munna said...

mmg semangat betul tgk team malaysia semalam ...syabas buat diaorg semua

cik.mila said...

yeahh! sangat bangga mnjadi anak Malaysia!

ezzu said...

tahniah buat team malaysia krn menjuarai bola sepak sukan sea...hehehe

wahida said...

tahniah malaysia!!

berdebar tgk penalti mlm tu...

MommyAqil said...

Anum:tula akak pon terpikat dgn Baddrol tu..baik hati..
Kak Munna:Mesti semangat gile kan kalo tgk M'sia main skrg ni..
cIK mILA,Ezzu N Wahida: Kita Bangga sgt lihat Semnagat dan permainan yg ditunjukkan oleh semua player kan..
Malaysia Best!!!

Anonymous said...

assalamualaikum akak , saya pun peminat baddrol bakhtiar jugak , muka dia siyes innocent gile , hihi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget