Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jun 24, 2010

Wedges yang ku idamkan....


hurmmm dah lama saya mencari kasut yang sesuai..dah merata mencari..esp kt area Puchong ni,Sunway, MidV..suma dh pegi tp xberkenan dihati la..lg satu terpaksa sesuaikan dengan keadaan yang mempunyai baby..takot tengah pakai tetiba terpelecok plk..kesian kt my baby..huhuhu...

then td saya search kt internet wedges yang terkini kt pasaran tetiba terjumpa la satu kasut ni yang dinamakan wedges (Saya baru tau yang jenis kasut ni wedges)...superb n sangat cantik!!!saya dah berang-angan la jugak nak beli online..tetiba dah sold out pulak..sedihnyeee....masih ade lagi ke kat luar sana???

3 comments:

MeMoRi Di HaTi said...

cantik and sweetnya kasut tuuu

PinkyLady said...

cantik kan..tapi sayangnya dah ada tuan punya...huhuhuh...

::m!SS edURA hanUM:: said...

cantek2...pink colour gitu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget