Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 12, 2011

Cerita tentang Weekend yang sakit hati...

Weekend yang sibuk..
Weekend yang tak best..
Weekend yang tak accomplish ape2 pn!!
huhuhuhu..

~Nk buat Passport Aqil n Dady tak kesampaian sebab si dia bgn lambat..
~Balik kajang,nk jumpa angah  along mak..semua tak dapat pasal diorang keluar..(takkan nk ikut time ko je kan nk jumpa diorang pn!!) balik pon kejap sangat..
~Pg Knduri time Maghrib.. (taksukaa...)
~Nk tgk Ombak Rindu tak dapek2 jugak walau dh beli Ticket n burn RM 30 mcm tu je!!Sedih.. (membazir pertama)
~Konfrontasi akibat P sickness...(sentiasa sakit hati..)
~Penat minggu lepas terbawak2 smpai ke Weekend n akhirnya sakit semuanya n kat mana2..
~Kemuncak...Makan mlm tadi Dua orang + Aqil sampai RM 51.00...(membazir ke2)

Itu sahaja cerita Weekend yang TAKBEST!!

Weekend anda2 best tak??

Khamis ni nk fly dah...tak sabar....Tak sabar nk bercuti n spend time dgn Aqil sbnrnya...tak larat nk hadap kerja yang tak habis2...hhuhuhu...

Jom sambung buat kerja...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget