Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 16, 2017

Soft Awning Instant Tudung by Calysta KL

Assalammualaikum..

Haa..ni nak promo sikit..

Sapa yang sukaaa sangat pakai tudung instant kat sini sila angkat tangan!!

Saya!!

Saya!!

Ok sepp sikit! saya pun!!sebenarnya saya sukaaa jugak pakai shawl..cuma dalam keadaan keadaan tertentu (most of the time) saya suka pakai tudung sarung je!! Senang..

Esp kan..nak pergi hantar Aqil mengaji..

Pergi pasar..pergi kedai depan ni haa

atau..hantar dia pergi sekolah n selalu time saya ke rumah mak saya di Kajang..senang sarung je sebab ramai bukan mahram yang akan jumpa..

So kalau nak pakai shawl teramat lah leceh kan..nak kena pakai anak tudung pastu pakai lagi anak tudung neck..pastu lilit lilit lagi...

Haaaa susah okay!!

So solution terbaik adalah..

Soft Awning Instant Tudung by Calysta KL!!

Tudung ni kenapa best??

Haaa..nak highlight kat sini..


  • Soft Awning which is anda akan nampak lebih muda berbanding pakai Hard Awning
  • Cotton base - Kain yang sejuk dan kalau kat tempat panas pun tak terasa panasnya.. **menarik bukan?
  • Turut dilenkapi plate besi exclusive by Calysta KL..Kira kalau nak pakai time pergi Mall pun sesuai sangat lah!! *bukan setakat pergi pasar je tau!
  • Mempunyai bidang yang besar iaitu untuk size L - labuh nya 21 inch, Size M - Labuhnya 17inch **Size M pun labuh sampai perut
  • Harga?? haaa memang murah dan mampu milik..Size L - RM35.00 dan Size M - RM30.0
Menarik bukan??

Ape lagi jom whatsapp kami di 019-3256041 untuk berurusan dengan lebih lanjut!!

Whatsapp sekarang tau!!

Nah kita belanja gambar sebahagian koleksi kami..ada banyak kaler lagi tau!















IG : CALYSTA_KL
FB : Calysta
Photobucket

Mar 13, 2017

13.03.17 - Happy 33th Birthday Husband!

Assalammualaikum..

Yeay hari ni berkesempatan untuk mencoret sesuatu disini kerana Manager saya kena kerja kat bawah (production line)..hahahahhaha *gelak jahat!

So saya ada sedikit free ini hari sebab kerja kerja banyak saya dah selesaikan these few days..so kerja dah takda...hahahahha..seronok seronok seronok *versi upin ipin

Hari ni hari Ulangtahun yang Ke 33 buat suami saya yang tercinta..Ironinya..kekonon hari ni saya nak buat surprise la sikit..walaupun berkali kali dia cakap hadiah taknak celebrate pun taknak!eh!! duit saya suka hati saya lah..hahahah

So dah berpakat jugak dengan anak anak sebab diorang pun excited nak mendeco..agak sweet anak anak saya disitu sebab sukakan keraian..diorang happy sebab dapat makan cake sebab semuanya cake lover!!hahaha

Balik karang agak rushing jugak untuk saya sebab berkejar nak beli cake pastu nak mendeco..pastu nak masak mee hoon..kalau tak masak pun beli Pizza yang RM5..beli 2 beli soup 4 pastu beli air A&W..settle!!

Hehee..doakan Surprise saya dan anak anak menjadi ye..InshaaALLAH..

To my one and only Husband..Happy Birthday Abg..semoga Abg dapat menjadi imam yang terbaik buat kami yang dapat memacu kehidupan kita di akhirat dengan cemerlang..InshaaALLAh.. Bie akan sentiasa mendoakan kesejahteraan untuk Abg dan semoga segala yang baik baik akan menjadi milik abg suatu hari nanti..Amin!

We love love love you forever!






Thanks for being the most wanted husband for me and good daddy to our loved ones..

XOXO
Wife@Bie@Baby



Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget