Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Feb 1, 2017

1 Feb 2017 - 9 Years of Marriage #aidajeyp

Assalammualaikum..

Salam 1 February 2017..

Alhamdulillah..hari ni hari pertama bekerja setelah cuti hampir 5 hari dek kerana Raya Cina ..Seronok dapat cuti lama..yang paling penting dapat rehat pepuas and dapat jugak kemas rumah sesikit..hehee..

Hari ni sebenarnya hari yang sangat special buat saya dan suami..Hari ni genap 9 tahun kami berkahwin dan melayari bahtera rumah tangga yang ada pasang surutnya...Alhamdulillah masih kekal utuh bersama !Alhamdulillah..

So malam tadi sempat jugak spend time bersama pergi makan steamboat kat Sunway 'Flaming Steamboat'.. Spend time for makan pun nak dekat 3 jam, makan sampai perut penuh gila!anak anak je tinggal kat rumah PIL sekejap..bagi can lah sikit kan..hehee

Sempena 9 tahun ulang tahun perkahwinan ni, saya hanya harapkan agar Allah akan terus mempermudahkan kehidupan kami seharian dalam menghadapi ekonomi malaysia yang sangat mencabar..depa ni tak tau ke?harga barang dok naik sana sini harga minyak tak turun2 and makin naik lagi..secara tak langsung dapat meruntuhkan sesebuah institusi perkahwinan SEKIRANYA Iman goyah..dan tak dapat bertahan.. (Allahu..mintak di jauhkan!)

Hanya kepada Allah kami berserah..hanya kepada ALLAH kami meminta pertolongan..semoga segala kepayahan dan kesusahan yang akan kami hadapi kelak dpt lagi mematangkan hubungan dan mengeratkan ikatan kami..InshaaALLAH amin!

Dear Abg,

Happy Anniversary yang ke 9 tahun! 9 tahun dah?haih kejapnyaa rasa..serious tak rasa lama langsung!and kita still macam dulu..still tak berubah..Alhamdulillah..Terima kasih kerana menjadi suami yang sangat penyabar..provok lah camana pun, tapi hati dia tetap sabar..itulah suami saya yang dahulu nya panas baran tapi bila bertemu saya yang lagi panas baran terus dia menjadi sesejuk ais!Hebat kuasa Allah bukan?

Terima kasih Allah buat segalanya..kami hanya ada ENGKAU yang maha kuasa..terus limpahkan kasih sanyangMU buat kami yang hina lagi pendosa!

Nah belanja gambaq sikit..lama betul saya tak enterprame dalam ini diary..rindu rasanya nak kembali aktif macam dulu..haih lah masa..haihlah duit..Eh!Ok bye!





























**Jangan tanya kenapa pipi saya kuss semangat ..sebab saya kalau stress kerjanya makan sahaja..stok coklat berlambak lambak dalam handbag..siap taknak kongsi dengan anak lagi..hahahah *perangai buruk!

****Sorry sangat kepada kunjungan yang tak berbalas..saya tak biasa lagi dengan new features blog ni..terkapai kapai mak!berbulan punya komen baru perasan nak baca kat mana?haih peghakk sungguh!hahahaa


Photobucket

1 comment:

Lynda Che Lah said...

salam.

semoga perkahwinan aida dan suami dirahmati..
dipanjangkan ke Jannah..
Dipermudahkan semua.
Dikurniakan kesihatan dan anak-anak yang
soleh dan solehah..

Saling melengkapi Insha Allah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget